Opdragen
Het opdragen van baby’s gebeurt tijdens een normale zondagse samenkomst. Wanneer jullie je kindje willen laten opdragen, dan kun je hierover contact opnemen met een van de oudsten. In overleg met jullie wordt dan een datum geprikt.

Dopen
Regelmatig organiseren we een doopdienst. Wil jij je laten dopen of heb je er vragen over, neem hier dan contact over op.
In Bethel hebben we lesmateriaal waarmee we doopkandidaten in drie avonden voorbereiden op de doop. Tijdens de eerste avond, de doopbespreking, zijn ook zij die gewoon eens wat meer willen weten welkom. Er wordt ingegaan op de verschillende manieren waarop in de Bijbel wordt gesproken over dopen. De noodzaak ervan en de voorwaarden komen aan de orde. Belangrijk is het persoonlijke motief voor de doop door onderdompeling. De gevolgen van een bijbelse doop worden onderbouwd. Wanneer je je hebt aangemeld voor de doop in water vragen wij je om je persoonlijke motivatie(s) op papier te zetten. Ook krijg je het verzoek een korte bekeringsgeschiedenis op te schrijven; de inhoud daarvan zal ook je keuze onderbouwen om de waterdoop te ondergaan.
De doopbespreking wordt gevolgd door nog twee avonden. Deze zijn bedoeld om getuigenis, bekeringsgeschiedenis, geloofsverklaringen en dergelijke nader te bespreken.

Huwelijk
Hebben jullie trouwplannen en willen jullie als leden van Bethel Gods zegen over jullie huwelijk vragen, dan gaan wij graag met jullie in gesprek. Van harte aanbevolen is eerst de Premarriage Course te volgen. Neem ruim op tijd contact op met de oudsten om de mogelijkheden van kerkelijke inzegening te bespreken. Het is ook mogelijk na de trouwdienst jullie feest in ons gebouw te vieren. De catering kun je daarbij zelf regelen. Het beste is om hierover rechtstreeks contact met de beheerder op te nemen en de datum en verdere wensen aan hem voor te leggen. Dit kan via het contactformulier.

Voor alle overige vragen, gebruik de contactpagina.