Wij zijn Ulla en Dick Brouwer, sinds 1988 fulltime betrokken bij de zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht (JmeO).

Wij zijn allebei onafhankelijk van elkaar bij JmeO begonnen, met een verlangen ons volledig in te zetten voor de grote zendingsopdracht. Ulla kwam vanuit Denemarken naar Nederland. In 1990 zijn wij getrouwd. Dick is van kinds af aan deel van de Christengemeente Bethel.

Logo JMEO pms 300 [Geconverteerd]JmeO (internationaal YWAM genoemd – Youth With A Mission www.ywam.org) is werkzaam over de hele wereld, in meer dan 180 landen met zo’n 20.000 fulltime werkers. JmeO is toegewijd aan het kennen van God en geroepen om Hem bekend te maken. Het werk in Nederland is in 1973 gestart. Momenteel werken ruim 200 fulltime vrijwilligers bij JmeO Nederland, op twee grote bases (Heidebeek/Heerde en Amsterdam) en een tiental kleine regioteams.

Wij hebben beiden verschillende functies gehad binnen de organisatie. Ook hebben wij in verband met ons werk dikwijls gereisd en doen dat nog steeds. Ulla houdt zich onder meer bezig met de geestelijke gezondheid van onze werkers, zowel individuen als gezinnen. Daarnaast begeleidt zij ook mensen van buiten de organisatie door middel van psychosociale therapie. Hiervoor heeft Ulla de nodige opleidingen gevolgd.

Dick was jarenlang directeur van JmeO Nederland en vanuit die rol betrokken bij alle teams in Nederland. (www.jmeo.nl). Hij houdt zich nu o.a. bezig met het trainen van leiderschap. Daarnaast is hij betrokken bij RescueNet (www.rescuenet.net), een internationaal noodhulpteam van getrainde vrijwilligers dat uitrukt naar rampgebieden.

God heeft ons gezegend met vier prachtige kinderen, drie jongens en een meisje. Ons leven en werken op een internationale zendingsbasis heeft ook onze kinderen gevormd.

Voor ons inkomen zijn wij afhankelijk van giften. Vrienden, familie en onze kerk (Bethel) stellen ons in staat de beste jaren van ons leven voor wereldzending in te zetten.

Wie interesse heeft in onze persoonlijke nieuwsbrief (3x per jaar) kan dat middels een email doorgeven aan [email protected]. De laatste nieuwsbrief kun je ook hier lezen.