Vrouwenconferentie 14-16 oktober 2022

Thema: The power of worship

Drie dagen apart zetten om te ontdekken hoe Gods kracht gaat werken als we Hem aanbidden, wie wil dat nou niet!
Aanbidding is zo veel meer dan zingen. Het is God de hoogste plaats in je leven geven. Maar ook: proclameren, knielen, danken. Aanbidding is een levenshouding.
Met de handen omhoog of de handen uitgestrekt naar de mensen om je heen. Aanbidding is een gevolg van de liefde van God die in jouw hart is uitgestort.
Je krijgt zicht op wie je bent en mag tegelijk gaan ervaren dat je Hem meer en meer in je leven nodig hebt.

In Handelingen 16 kiezen Paulus en Silas ervoor, terwijl ze in de gevangenis zitten, om God te gaan aanbidden, nog voordat er zicht was op bevrijding, als een daad van geloof. Hierdoor kwam God in beweging om bevrijding te brengen.

Spreekt dit je aan en verlang je ernaar om je geloof op te bouwen door aanbidding, onderwijs over dit thema en ontmoetingen in een ontspannen, geheel verzorgde sfeer, geef je dan nu op via het onderstaande formulier! Er is plaats voor 70 vrouwen en… vol is vol!

Sprekers Albert en Michelle van der Heide zullen ons samen met een geweldige band meenemen in het thema aanbidding. Meer over Albert en Michelle lees je hier.

Programma

Vrijdag 14 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur is de ontvangst met koffie en thee. Om 12.00 uur openen we de conferentie met een heerlijke high tea.
Van 14.00 tot 14.45 uur is er een tijd van aanbidding. We beginnen het weekend met onze ogen op God te richten, en alles van Hem te verwachten.
Op vrijdag- en zaterdagmiddag is er keuze uit een creatieve, verdiepende of een ontspannende workshop.
Zondag sluiten we na de ochtendbijeenkomst de conferentie af met een uitgebreide lunch. Om 15.00 uur is de conferentie afgelopen en mogen we, bemoedigd en vol van Gods liefde, weer huiswaarts gaan.

Kosten en praktische info

De conferentieprijs bedraagt  € 230,- p.p.  Dit bedrag dient 29 september 2022 op de rekening van Christengemeente Bethel te staan. In de prijs zijn beddengoed en handdoeken (1 groot, 1 klein) inbegrepen.

Overnachting is, tenzij anders opgegeven, op een tweepersoonskamer. Geef je bij je aanmelding door bij wie je op de kamer wilt, dan houden wij hier rekening mee. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers aanwezig (meerprijs € 30,-) en eveneens een beperkt aantal vier- en vijfpersoonskamers. Geef je voorkeur onder ‘extra’s’ aan.

Wij bieden bij voldoende belangstelling vervoer per bus vanaf Bethel in Boskoop aan. Indien je hiervan gebruik wilt maken tegen een meerprijs van € 35,-, vink dit dan verderop onder ‘extra’s’ aan.

Belangrijk:
Op dit moment gelden voor onze conferentie geen bijzondere maatregelen in het kader van Corona. Indien tijdens de conferentie alsnog maatregelen van kracht zijn, zijn wij genoodzaakt de landelijk afgekondigde maatregelen te volgen.

Betaalinfo: instructie voor de betaling ontvang je in de bevestigingsmail!