Vrouwenconferentie 28 februari-1 maart 2020

Thema: Lift up your eyes!

n.a.v. Jeremia 17:7

Onze jaarlijkse conferentie komt er weer aan!

Aan de hand van het thema ‘Lift up your eyes’ nodigen we je uit samen met ons te leren, ondanks moeilijke tijden, je ogen op God te blijven richten en Hem te vertrouwen in alle seizoenen van je leven. Zoals in Jeremia 17:7 staat: “Gelukkig is zij die op de Here vertrouwt en al haar geloof op Hem richt”.

Spreekster Corine de Groot gaat ons hier door middel van praktische bijbelstudies bij helpen.
Corine is samen met haar man Arthur voorganger van Ichthus Evangelische Gemeenschap in Etten-Leur.

Naast onderwijs zijn er aanbidding, workshops en voldoende tijd voor ontmoeting met andere vrouwen.

Groei in Hem en sta sterker in het leven!

Download de flyer

Spreekt het thema je aan en zie je ernaar uit om drie dagen – geheel verzorgd – opgebouwd te worden? Meld je dan hieronder meteen aan.

Kosten en praktische info

De conferentieprijs bedraagt  € 220,- p.p. bij aanmelding vóór 1 februari 2020. Daarna betaal je € 230,-. Dit bedrag dient 1 februari 2020 op de rekening van Christengemeente Bethel te staan. In de prijs zijn beddengoed en handdoeken (1 groot, 1 klein) inbegrepen.

Overnachting is, tenzij anders opgegeven, op een tweepersoonskamer. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers aanwezig (meerprijs € 30,-) en eveneens een beperkt aantal vier- en vijfpersoonskamers. Geef je voorkeur onder ‘extra’s’ aan.

Wij bieden bij voldoende belangstelling vervoer per bus vanaf Bethel in Boskoop aan. Indien je hiervan gebruik wilt maken tegen een meerprijs van € 35,-, vink dit dan verderop onder ‘extra’s’ aan.

Betaalinfo: instructie voor de betaling ontvang je in de bevestigingsmail! 

N.B. Tussen 3 en 13 januari heeft het aanmeldformulier niet gewerkt als gevolg van een configuratiefout. Als je je in die tijd aangemeld hebt en geen bevestigingsmail hebt ontvangen, graag even opnieuw aanmelden. Excuses voor het ongemak.