De kersttijd maakt iets los. Veel mensen kijken ieder jaar uit naar Kerst, traditioneel een moment van samenzijn met familie en vrienden, om warmte en cadeaus uit te delen. Of te krijgen. Voor anderen zijn de kerstdagen een enorm moeilijke tijd, bijvoorbeeld als je iemand die je dierbaar is moet missen. Hoe het voor jou ook is, het kerstgeschenk dat God gaf, Zijn Zoon Jezus, is voor iedereen. Immanuel wil zeggen: “God met ons”. Jezus wil naast ons staan, met ons optrekken, elke dag. Als je dát kerstcadeau aanneemt, verandert het je leven. Wil je er meer over weten maar kom je nooit in een kerk? Misschien is deze Kerst dan een mooie gelegenheid. Je bent welkom, ook in de andere kerken in Boskoop (klik hier voor een overzicht)!

Kerst in Bethel (gratis toegang tenzij anders vermeld):

  • Kerstochtend met de Evergreens (50+):  21 december, 9.30-12.00 uur
  • Kerstdiner voor vrouwen (hiervoor dien je aangemeld te zijn; kosten 15,-): 21 december vanaf 19.00 uur
  • Kerstavond: zondag 24 december, 21.00-22.00 uur met zang en bijdrage van Jaap van Noort, glühwein, warme choco en vuurtjes (zaal open om 20.00 uur)
  • Kerstgezinsdienst: maandag 25 december, 10.00-12.00 uur, met gelegenheidskoor, spreekster Lianne de Jong en koffie, thee en lekkers na afloop

Op zondag 31 december is er een oudejaarsdienst, om 10.00-11.30 uur, met avondmaal en spreker Nikaj Kolster