De verbouwingswerkzaamheden in ons gebouw aan Boomgaard 21 zijn nog niet afgerond, maar toch willen wij onze Kerstviering op 25 december juist daar houden. Zo kunnen we in de ochtend samenkomen, wat in ons tijdelijk onderkomen De Stek niet mogelijk is. Het thema van de overdenking zal zijn: van Koninklijk naar eenvoudig. We staan stil bij het gegeven dat onze Heer zijn heerlijkheid vrijwillig heeft afgelegd. Hij is daarmee mens geworden (Johannes 1:14) en gelijk aan ons…
De kinderen, behalve de allerjongsten, blijven in de dienst, die ook op hen is afgestemd. Naast een korte overdenking is er tijd voor aanbidding en zullen ook de kinderen een bijdrage aan de dienst leveren. Rond 11.00 uur wordt de viering afgerond en drinken we nog koffie met iets lekkers. Van harte welkom! Nodig ook anderen uit. Dit kan heel gemakkelijk via Facebook.

Nieuwjaarsdag komen we ook in ons eigen gebouw samen in de ochtend; daarna zullen wij nog een aantal weken in De Stek kerken, totdat de verbouwing gereed is.