Op zondag 24 januari gaat er iets leuks gebeuren in onze kerk. Er is dan een gezinsdienst: een samenkomst voor jong en oud, waarin theater Wonderwolk voor ons zal optreden met de stoere familievoorstelling ‘Nu even niet?!’. Hierbij komen we een schaap en een vreemde vogel tegen die ‘nu even niet’Nu_even_niet_TimovandenHeuvel mee willen doen. We nemen het heft in eigen handen en belanden in een avontuur dat bijna in het water valt. Maar dan neemt het verhaal een wonderlijke wending…

De dienst begint om half 10.
Na de dienst zijn er lekkernijen te koop, zoals allerlei lunchhapjes, die zijn klaargemaakt door de kinderen. Heerlijk bij de koffie of thee! Naast al het lekkers, is het beslist een aanrader om even langs de tafeltjes te lopen, want onze kinderen hebben ook allemaal leuke spulletjes gemaakt: schilderijtjes, hartenhangers, versierde waxinelichtjes en nog veel meer. Dit is allemaal te koop.

Om 13.00 uur gaan de kinderen zich klaarmaken voor een sponsorloop. De grotere kinderen (vanaf groep 3) gaan rondjes rennen om het kerkgebouw heen, wat ongeveer 550 meter is. De kleinere kinderen lopen op het parkeerterrein voor het kerkgebouw. De opbrengst van deze happening is voor ons kerkgebouw. In maart gaan wij ons kerkgebouw verbouwen en de kinderen vinden het erg leuk als hun zalen ook mooi en gezellig gemaakt worden. Dus de opbrengst is voor de inrichting van deze zalen.

Je kunt ons helpen door de kinderen te sponsoren, lekker bij ons te komen lunchen en mooie zelf geknutselde spullen te kopen. En natuurlijk door de kinderen te komen aanmoedigen tijdens het hardlopen.

Hopelijk tot ziens op zondag 24 januari!