Hoe durf je jezelf te laten zien als je dat lastig vindt en net verhuisd bent? Mila zit in groep 6 en is net verhuisd. In haar nieuwe woonplaats opent haar moeder een kringloopwinkel. Mila vindt het moeilijk om nieuwe vrienden te maken en is vooral te vinden tussen de spullen die in de kringloopwinkel gebracht worden. Ze beschouwt zichzelf eigenlijk een beetje als ‘tweedehands’. Met de spullen in de kringloopwinkel beeldt ze zich vaak in dat ze iemand anders is. Iemand die knapper is en alles beter kan en die veel vrienden heeft.

Dan vindt ze in een doos in de winkel haar oude kinderbijbel. Ze ontdekt dat de verhalen in de Bijbel over hele gewone mensen gaan, die met Gods hulp heldendaden verrichten. In het verhaal van Gideon herkent ze zichzelf. En God had zelfs een plan met Gideon! Mila ontdekt dat ze goed genoeg is en dat ook zij met Gods hulp een held kan zijn. Uiteindelijk bedenkt ze de naam voor de kringloopwinkel: Goed genoeg!

De voorstelling wordt gespeeld door Kindertheater Je bent een Parel tijdens de gezinsdienst op 13 oktober in ons kerkgebouw in Boskoop. Aanvang 10.00 uur en de toegang is vrij. Wees welkom!