Donderdag 23 januari wordt er weer een vrouwenavond georganiseerd. Ook deze keer is er weer een pakkend thema:

Word jezelf, het mooiste wat je kunt worden 

Deze avond zal Marieke Jans spreken. Zij is lid van onze gemeente.
Ik ben over de 40, getrouwd, heb 2 kinderen en daarnaast werk ik 20 uur per week als verpleegkundige. Net als menig ander, ben ik op reis naar het Vaderland en onderweg ontdek ik steeds meer wie ik mag zijn. Ik hou van woorden en ik hou van het Woord. Op deze vrouwenavond wil ik je graag meenemen in mijn gedachten over ‘jezelf worden, het mooiste dat er is’. Ik heb hier niet voor geleerd, maar zal delen uit hetgeen ik zelf heb ontdekt, meegemaakt en ervaren. En mogelijk kunnen we ook ervaringen delen en elkaar op die manier versterken.”

Voor dit vrouwenevent hoef je je niet aan te melden. De toegang is vrij. Neem daarom je buurvrouw, collega of vriendin mee naar deze avond en geniet van samen zingen en een goede spreekster!

Zaal open: 19.30 uur
Afsluiting: 21.30 uur
Toegang:   gratis

Flyer